Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Borstkankerinfo.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Borstkankerinfo.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

wim daniels

Geschreven op: Donderdag 15 Januari 2009 om 08:23
Ongepast of beledigend?

Op 15 januari 2009 verschijnt er een roman voor kinderen over borstkanker. Het boek heet ''Twee tieten in een envelop'' (zie omslag in de bijlage). Hoofdpersoon is de 12-jarige Wietske, van wie de moeder borstkanker heeft. De hele wereld van het meisje komt op zijn kop te staan. Haar broer verandert in een bozig iemand en zij zelf krijgt met totaal onverwachte reacties te maken. Zelf vraagt ze zich af of ze nog wel mag lachen. Het boek, dat weliswaar tragisch maar toch ook met veel perspectief eindigt, kan een grote steun zijn, zowel voor kinderen als voor ouders wanneer in het gezin een van de ouders een ernstige ziekte krijgt, zoals borstkanker. Het boek is uitgegeven door Van Holkema & Warendorf en kost 10,95.
 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: ria op Zaterdag 21 Februari 2009 om 11:04 Ongepaste reactie?

tja dit is echt moeilijk ik heb nu 12 jaar borstkanker en heb twee zonen een van 8 en een van 15
ik ben eerlijk tegen hun hoe het gaat ze hebben al drie keer afscheid van mij genomen terwijl ik op sterven lag maar ik ben er nog weet je de omgeving is moeilijk die kan er niet mee omgaan wij wel wij maken er zeker grapjes over en kunnen gewoon lachen in het dagelijkse leven laat je niet lijden door rare verhalen leef zoals je zelf wilt mijn zoon keek ook op kankerspoken maar daar vond hij ook veel lotgenoten boos worden hij wilde daar niks mee te meken hebben, ieder geval is anders en leidt jullie leven zoals jullie dat willen en gedaan hebben en trek je niks aan van de omgeving want die loopt toch weg en doen niks ja vanaf de zijlijn roepen naar de kinderen dat ze mama moeten helpen en lief moeten zijn voor haar tja kom op het zijn tieners en laat t aub tieners blijven


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(Advertentie)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Borstkankerinfo.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)