Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Borstkankerinfo.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Borstkankerinfo.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Marabell

Geschreven op: Zondag 21 Februari 2010 om 22:45
Ongepast of beledigend?

Ik heb een borst geamputeerd en voel me hierdoor erg belemmerd. Ik ben net 3 maanden van de chemo en krabbel weer op. Ik woon in Portugal en ben nu een jaar ik Nederland. Als ik terug ga wil voor lotgenoten een camping opzetten. Ik heb 6 hectare land en er kunnen zo mensen komen kamperen. Ik heb wel geen luxe maar wel rust.Met de opbrengst wil ik apartementen laten bouwen zodat mensen ook tussen behandelingen door ff tussen uit kunnen.
Wil je me helpen een nieuwe start te maken, voor mezelf en anderen, stuur dan een mailtje naar marabell@live.nl
Kom gerust op vakantie. 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Aynur op Maandag 26 Augustus 2013 om 11:04 Ongepaste reactie?

HOI MAREBELL IK BEN TURKSE AFKOMSTIG IK WEET NIET OF JE BEZWAAR HEBTMIJN BORST OOK GEAMPUTETEERD VORIG JAAR WAT GOED VAN JE DAT JE ZO IETS DOET VROUWEN ZO ALS WIJ HOE GA JE OM WIL JE LATEN RECONSTUCTIE ONDERGAAN OF HEB JE AL GEDAAN HOU MIJ OP HOOGTE ALSJEBLIEF GRAAG HIER HOOR IK VAN JE


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(Advertentie)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Borstkankerinfo.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)